1τη Διασυνοριακή Συνάντηση Νέων με θέμα "Καινοτόμα Επιχειρηματικότητα μέσω της Διασυνοριακής Συνεργασίας"

Jun 26, 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την Τρίτη 26 Ιουνίου 2018 & ώρα 09.00 στο Συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου Δράμας, θα πραγματοποιηθεί η εναρκτήρια εκδήλωση της 1ης Διασυνοριακής Συνάντησης Νέων με θέμα "Καινοτόμα Επιχειρηματικότητα μέσω της Διασυνοριακής Συνεργασίας". Το τετραήμερο, από 25 έως 28 Ιουνίου 2018 τριάντα νέοι επιστήμονες από συνοριακές περιοχές της Ευρώπης θα συμμετέχουν σε σεμινάριο επιτάχυνσης ιδεών με στόχο την επιχειρηματικότητα. Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται με την Ένωση Ευρωπαϊκών Συνοριακών Περιοχών (Association of European Border Regions) και συμμετέχοντες είναι νέοι επιστήμονες που θα λάβουν και πιστοποιητικό παρακολούθησης.
Το Επιμελητήριο Δράμας, εταίρος της Ένωσης Ευρωπαϊκών Συνοριακών Περιοχών (AEBR), προωθεί την καινοτομία και την εξωστρέφεια αναδεικνύοντας τον ηγετικό ρόλο του σε αντίστοιχους φορείς της Νοτιανατολικής Ευρώπης αλλά και γενικότερα. Η επιλογή της Δράμας από την Eκτελεστική Eπιτροπή του AEBR αποτελεί αναγνώριση των προσπαθειών της Διοίκησης και των δυνατοτήτων του Επιμελητηρίου Δράμας, που εντός του 2018 θα αποκτήσει και μόνιμη δομή στήριξης της καινοτομίας.

Στέφανος Γεωργιάδης
Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δράμας
& Υπεύθυνος Εξωστρέφειας & Διεθνών Σχέσεων της  Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος 
& Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ένωσης Ευρωπαϊκών Συνοριακών Περιοχών
 

  Partner Search

Looking for potential beneficiaries to discuss starting a new project? Or you want to join an existing partnership? This is a good place to search for and establish contact with people who are interested in participating in your project.

  Programme Projects

Search the projects financed by the Programme!
 

  Search for project Beneficiaries!

If you already have a clear project idea but still need partners or if you want to join an existing partnership, then you are at the right place!

This is a good place to search for and establish contact with people who are interested in participating in a project.
top